Interior Design Majors - Home Decorating Tips

Bathroom Design Ideas The Average Mom Would Like To See In Their Own Bathrooms
Attention to all you bathroom design specialists. If you really want to please all the moms when it comes to their bathrooms then get busy designing and marketing these wonderful ideas. As mom's we don't ask for a lot but a few of these suggestions could go a long...
Design & Decoration Tips arrow Forum Idea
Share interior design & decorating tips.  


Hud dapur yang bagus
Date: 2006/04/17 00:00 By: dud Status: Visitor  
 
harap topik ni boleh kat sini kay..
saya ni dah lama siap kitchen kabinet, tapi hood nye takder..
lum beli. skg duit dah ada tapi tak tau plak yg bagus nye.
kekawan yg guna hud dapur tu jenis apa?
Pacific?
Fujioh?
Tellini?
errr.. kongsi la ye.. kalu buleh saya ni nak tau yg efektif dan senang maintenance..
yg sesuai dgn corak msakan kita yg selalu menumis, berminyak2 nih..

oh ya, by the way.. hud apa yg takyah kena tebuk lubang nak kuarkan asap tu? I mean yg boleh pasang je terus ke kabinet dapur tu? kalo kena tebuk lubang utk ekzos dia kuar tu.. mungkin payah sikit kut..

sila sila lah ya..kongsiii.. Laughing
The administrator has disabled public write access.

Re:Hud dapur yang bagus
Date: 2006/11/01 17:57 By: monster Status: Visitor  
 
hi dud,

recomended brand fotile....just suite for asian cooking...brand nie pun ilham dr china....just imagine how they cooking...

kalau xnak tebuk dinding banyak brand bole cari...murah sket rega dier....but kalau nak yg value for money...yg jenis tebuk dinding ler....because...dier leh absorved banyak...bau and also minyak....memang efective....

kalau yg xtebuk dinding tu....dier just can absorved...minyak but bau still ada ler dlm umah...
The administrator has disabled public write access.


MyRumah.net is your source of ideas to decorate your home, living room, bedroom,
dining room, bathroom, home office, garden & every corners of your house.